Взриви мрежата! Напълно естествена Жени Калканджиева (снимки)

Няма никакви комплекси относто външния вид

Взриви мрежата! Напълно естествена Жени Калканджиева (снимки) | StandartNews.com

Жени Калканджиева може би една от малкото моделки, които могат съвсем откровено да кажат, че нямат абсолютно всякакви корекции по тялото си, като изглежда много добре за 49-те си години. Шестата по красота в света няма никакви пластични операции и не е лягала под ножа.

Шефката на „Визаж“ не само не се изкушава от пластичната хирургия, но и стои далеч от суетата, пише Intrigi.bg. В ежедневието си тя никога не е прекалявала с грима и не се притеснява да се показва без капка макиаж в социалните мрежи.

Тези дни Жени отново показа, че няма комплекси за външния си вид, като зарадва последователите си в мрежата със снимки в естествен вид. За своите близо 50 години и най-вече – имайки предвид динамичния й начин на живот, трябва да признаем, че Калканджиева изглежда много по-добре от редица млади моделки.

Според запознати, към момента Жени живее сама със сина си Жорко и с мъжа й Стефан Манов-Тачо са разделени. Двамата обаче все още нямат развод и са в много добри приятелски отношения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петко
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи