"Всяка неделя” на Кеворкян тръгва по Нова

"Всяка неделя” на Кеворкян тръгва по Нова | StandartNews.com

София. Кеворк Кеворкян, ще възроди легендата „Всяка неделя” в ефира на Нова телевизия в началото на септември. Предаването, утвърдило се през годините като институция, ще се завърне на екран във вида, в който го познават поколения българи, съобщават от телевизията.

Зрителите отново ще могат да гледат емблематичната рубрика „Събеседник по желание”, както и другата запазена марка – телемостове с интересни хора от различни краища на света. 

За автентичното усещане ще допринесе и студиото, което напълно ще запази оригиналния си дизайн. Без промяна ще бъдат графичният облик, музиката и разбира се, денят и часът на излъчване – всяка неделя от 17 до 19 ч. Продуцент на предаването ще бъде „Междинна станция”.

Много проучвания през годините определяха „Всяка неделя” и нейният водещ бяха като най-успешната програма и най-успешния водещ.

Една от емблемите на Нова телевизия Цветанка Ризова пък ще води друго предаване. В събота сутрин, заедно с колежката си Мирослава ще събуждат зрителите в новия блок „Събуди се...”, който ще дава начало на уикенда.

Мирослава е позната от преди години, когато за кратко бе водещ на сутрешния блок „Здравей, България”, а после е главен редактор на Ризова в “На четири очи”. Сега продължават съвместната си работа, но в ефира на „Събуди се...”, където всяка от тях ще води своя собствена рубрика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай