Бебето се оказа К, но не Криско

Актрисата певица гастролира една вечер зад маската на Розата

Бебето се оказа К, но не Криско | StandartNews.com

 

Голямата изненада в "Маскирания певец" се оказа свалената маска на Бебето.

Всички от журито останаха с отворена уста, след като се показа лицето на Къци Вапцаров. Тяхното мнение досега бе единодушно, 1000 процента това е Криско.

Къци заяви, че за първи път показва краката си пред публика. Журито му свали шапка, че ги е заблудил.

По-рано в шоуто, Нети се оказа най-разпознаваемата знаменитост, гостувала в "Маскираният певец". Актрисата от Военния театър пя на испански и танцува в костюма на Розата, познат от първия сезон на мистериозното шоу. Четиримата панелисти бяха единодушни, че това тяло и този глас могат да бъдат само на Антоанета Добрева. След като свали маската, самата тя се пошегува, че с нея се диша много по-приятно, отколкото с традиционните предпазни средства. На въпроса дали Дони е знаел, че тя участва, Добрева отвърна: "Той е музикален продуцент на шоуто - знае всичко!". 

Най-впечатляващ сред панелистите отново е Азис, който размята катраненочерни къдрици, докато задава въпроси и сее сентенции.

Междувмременно хипотезата, че под парцаливите дрешки на Плашилото се крие Евгени Минчев, все повече губи логика. Докато върви "Маскираният певец" по Нова, той гастролира при Митко Павлов по БНТ. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай