Четвъртък,

Всички искат главата на Тузара от "Сексът и градът"

От: Агенция Стандарт -
396
Всички искат главата на Тузара от "Сексът и градът"
A
A
A

Пета жена обвини 67-годишната звезда Крис Нот от сериала "Сексът и градът" в сексуален тормоз. Певицата Лиза Джентиле разказа, че през 2002 г. актьорът се е опитал да я изнасили.

По думите й те се срещнали в заведение и след това общували няколко години. Един ден той й предложи да я закара вкъщи с такси и тя се съгласила. Той настоял да отиде в апартамента й. Там, според Лиза, той започнал да я докосва, целува, да опипва гърдите й и се опитвал да я съблече, въпреки нейните протести.

Тя успяла да го отблъсне. След като я обидил, той напуснал апартамента, а на следващия ден й се обадил със заплахи. „Той ме предупреди, че ще съсипе кариерата ми, ако някога разкажа на някого за случилото се предната вечер. Закани се, че никога повече няма да пея и ще ме включи в черния списък на бранша”, каза певицата.

Джентиле добави, че се е страхувала да говори публично за случилото се заради авторитета на Нот и заплахите му да съсипе кариерата й. Но сега, когато други жени разказаха своите истории, тя се реши да разгласи случая.

Актьорът, който отрече предишни твърдения за изнасилване и тормоз, направи нов коментар. Той каза, че вече е направил изявлението си и няма какво да добави.

Колегите на Нот Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън се обявиха в подкрепа на жените, които обвиниха актьора в изнасилване. Скандалът вече се отрази негативно на кариерата му - Нот беше уволнен от сериала The Equalizer. Това повлия и на отношенията със съпругата му Тара Уилсън. На въпроса на папараците дали ще прекарат Коледа заедно, Нот отговори, че се надява на това. Но Тара, според източници, не гори от желание да отпразнува празника със съпруга си.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com