Всички дълго ще говорят за това, което стана в Стара Загора СНИМКИ

Катя и Здравко от "Ритон" не могат да си тръгнат

Всички дълго ще говорят за това, което стана в Стара Загора СНИМКИ | StandartNews.com

Всички дълго ще говорят за това, което стана в Стара Загора. Катя и Здравко от най-обичания български дует – „Ритон”, оставиха без дъх многохилядната публика в Града на липите.

Двамата имаха много емоционален концерт в Града на липите, от който без малко да не могат да си тръгнат.

Повече от два часа звездното семейство караше публиката в изцяло реновирания Летен театър в града да кипи от емоция със златните си хитове и чисто новите песни, които вече жънат много положителни реакции. Това обаче, явно се оказа недостатъчно за публиката, която искаше още и още да ги гледа и слуша, викайки ги на бис дори и след края на концерта, пише БЛИЦ.

"Браво!!! 45 години на сцената, за пример!", "Бяхте прекрасни! Благодаря за невероятното преживяване!!!", гласят само малка част от коментарите във фейсбук профила на "Ритон".

От своя страна Катя и Здравко отвърнаха с уникален колаж след концерта, който качиха в мрежата, събрал най-емоционалните моменти и вълнения от срещата им със старозагорската публика.

Обичаните от поколения българи дует "Ритон" стъпиха за първи път във вече ремонтирания Летен театър в Стара Загора и признаха, че много се вълнуват да го видят завършен!

Следващата среща с публиката, която ще направят "Ритон", като част от националното си турне, е на 4 октомври в Спортната зала на Свиленград, където двамата ще пеят навръх празника на града. А след това ги очаква и многобройната публика в Летния театър на Габрово, където на 12 октомври Катя и Здравко със сигурност ще създадат истински музикален празник в Града на хумора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай