Връща ли се? Ани Цолова взе решението

Не иска и да чува повече за екран

Връща ли се? Ани Цолова взе решението | StandartNews.com

Ани Цолова е категорична, че не иска да се връща в телевизията. Брюнетката призна, че не би приела предложение да се появява отново на екран. Журналистката е доволна от начина на живот, който води в момента, и се радва на спокойна работа, която не би заменила с ранното ставане и нервите в медиите.

Приятел на плевенчанката я призова във Фейсбук: ,,Връщай се на екран. Хекимянчо не те ли е поканил още?".

Но Цолова отговори категорично: „Телевизията не влиза в плановете ми и в дневния ми ред. Макар упорито да се разпространяват измислици по темата".

След уволнението на Биляна Гавазова се появиха слухове, че Цолова може отново да се завърне в bTV. Журналистката напусна телевизията още преди 9 години. Това се случи през лятото на 2013-а, когато в разгара на антиправителствени протести предаването внезапно беше спряно. Тогавашните водещи Ани Цолова и Виктор Николаев, се преместиха в NOVA, където плевенчанката изкара цели 4 години като водеща на „Здравей България".

Цолова напусна NOVA и се отдаде на обучения по поведение в публичното пространство. Тя направи фирма с мъжа си Васил Минчев и двамата работят заедно както по семинари, така и по организиране и заснемане на рекламни кампании на различни фирми. Явно бизнесът им върви добре, защото няма намерение отново да се завръща на малкия да екран.

"Ставането в 4 часа е много вредно за организма, а тя в продължение на години се събуждаше така и си лягаше с кокошките. Преди да стане майка, тя не се оплакваше от събуждането на призори, но с детето се промениха нещата, защото е невъзможно да е пълноценен родител и да си ляга в 19-20 часа.

С право не би се върнала отново на малкия екран, дори и да ѝ предложат повече пари, защото сега хем работи, хем печели, хем прекарва време с детето си и не става в малките часове" коментират близки до плевенчанката, която загърби звездната си кариера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай