Враговете на женското либидо

Враговете на женското либидо | StandartNews.com

Духовна леност често пречи на мъжете да преборят тишината в спалнята

Невинната като утринна роса мадам Дьо Турвил от "Опасни връзки" плаща с живота си за своето либидо - тя се отрича от целия свят заради желанието по порочния Дьо Валмон. И когато демоничният виконт я прелъстява и изоставя, префинената красавица не може да понесе срама и поражението. И тъй като това днес не може да се случи - поне не в тази радикална версия - всяка ева е длъжна да поддържа желанието си за секс в постоянна бойна готовност. Колкото по-силно е то, с толкова повече енергия се зареждат дамите и толкова по-безметежен е животът им. Нищо и никой не може да препъне жена, която се носи върху крилете на удоволствието от качествената еротика, комбинирана, разбира се, в традиционния вариант с качествен мъж. Фармацевтичната мафия постоянно облъчва потребителите с обещания за вълшебни таблетки, които да възродят угасналите мераци на госпожиците и госпожите, които се борят с депресии, апатии и неврози. Експертите с две-три дипломи залагат гигантски надежди за планетарни бокс офиси върху синтетичния хормон на желанието, наречен Alpha-msh. Той попада върху лигавицата на носа и оказва влияние директно на мозъка - и сексуалните импулси изригват като нефтен кладенец в Ирак. Назалните спрейове биха могли да бъдат временно решение. Кои са обаче действителните врагове на женското либидо?

Напористият сексапилен глупак

Прочутата G точка на дамите, навършили 30, е по-скоро в главата, отколкото в гениталиите. И най-сексапилният и напорист мъж няма шансове при интелигентните жени, ако не е поне малко на интелектуалното им ниво. Ако има качества, общата му култура може да бъде обогатена между два еротични сеанса. Но изисква време - а дамите над 30 обикновено градят кариера и графикът им е разграфен. Ако се стигне до любов - при която няма логика, дипломи и възраст - тогава цялата концепция, естествено, се променя.

Скъперникът

Всеки представител на така наречения силен пол, който прояви скъперничество - в чувствата или при плащане - автоматично отрезвява жената, която си е въобразявала, че е влюбена в него и няма търпение да бъде поканена в леглото му. Мъже, които крадешком поглеждат сметката в ресторанта или винаги отиват до тоалетната, когато сервитьорът я носи след финала на вечерята, мигновено отпадат от играта. Те стават още по-комични и жалки, ако по пътя към кръчмата са се хвалили с мебели по поръчка за новия си апартамент или с други придобивки. Върхът на простотията е, когато подхвърлят: "Абе, не се стискай, остави петарка за бакшиш на човека".

Комлексарщината

В секса и в бизнеса се говори - ясно, категорично, навреме. Иначе отиват на кино. Само че за да се случи диалогът с интимния или деловия партньор, е необходимо високо самочувствие. Всяка жена, която знае цената си в леглото и в бизнеса, умее да дефинира претенциите си. Тя е наясно, че и в двете сфери важи правилото: "Дай, за да получиш". Така че, дами, ако сексът не ви харесва, дискутирайте го с когото трябва - а не в офиса или на парти а ла "Сексът и градът". Още повече че нуждите на дамите в еротиката се променят с времето.

Навикът

Изненадата е най-скъпо платеното и високоинтелектуално удоволствие - но и за него, както за всичко останало от автентично качество, се изискват ум, изобретателност, свежест на емоциите. Навикът е сред най-големите врагове на еротиката - това се знае още от мига, в който Адам и Ева напускат райската градина, вече многократно опитали от греха. И тук не става дума да "го направите" върху кухненската маса или в асансьора, а за съвсем други работи: изисканият флирт като увертюра, разговорът пинг-понг като афродизиак, тръпката от отличната визия... Няма съмнение, че сексът по време на пътешествие е с една класа по-висок от домашния.

Оргазъм ли?

Защо да се захващате с "нещо", което е предварително обречено на неудовлетворение и дори досада? Възбудата, която се разбива във физическото и психологическото неудовлетворение, е истинско наказание. Друга тема е, че оргазмът не познава правила и ограничения. Колкото и еретично да звучи това, начините, по които стигате до него, са си ваша работа.

Соята

Соята е богата на изофлавоноиди, които разстройват действието на половата ендокринна система и понижават либидото до 80 процента. Дори да сте на някаква диета, откажете се от продуктите със соя.

Проблеми в бизнеса

Има ли жената турболенции в бизнеса, въобще не й е до секс. Митологията, че ще се разтовари от мрачните мисли и анализи с еротична вакханалия, увисва във въздуха. Подобна дама трябва да бъде провокирана със сериозни усилия - не е достатъчно мъжът до нея да измие чиниите, да пусне прахосмукачката или да пазарува мощно. Дори нов парфюм или скъпарска чанта не могат да я разведрят.

Любовник

Ако сте съпруг на дама, чието либидо спада все повече в семейната спалня, това означава, че тя просто има любовник. И това е най-големият проблем, ако сте напълно здрави, разбира се. Така че я питайте в прав текст - остава ли с вас или не. Градските легенди за взаимните компромиси се превръщат в действителност, само ако имате неписан договор - деца, общи сметки и имоти. Но и това е до време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай