Една зодия да внимава с жена, която предлага големи неща

Ето какво показват звездите

Една зодия да внимава с жена, която предлага големи неща | StandartNews.com

Овен

Заложете на срещи и разговори, на общуването с околните. Избягвайте обаче новите запознанствата, особено деловите. Време е да се погрижите за здравето си - не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Повечето от представителите на знака ги очаква нова любов.  Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Телец

Днес обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Близнаци

Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Денят ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Рак

Избягвайте да взимате важни решения, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Лъв

Много от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в неделя. Ще трябва да споделите чувствата си. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Допълнителна възможност за печалба или неочаквани парични постъпления. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си.

Дева

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Денят е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост.

Везни

Не си губете времето с второстепенни занимания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури.

Скорпион

Днес едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете внимателни в думите и действията си.

Стрелец

Неделя не е еднозначен ден за Стрелците. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Денят е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.

Козирог

Неделя бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си.

Водолей

Денят е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Риби

 Добре ще е да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Намерете начин да се отпуснете.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай