Водещ на bTV? Какво следва за Виктор след "Ергенът"

Мачото може и да си е намерил постоянно място в телевизията

Водещ на bTV? Какво следва за Виктор след "Ергенът" | StandartNews.com

"Ергенът" на bTV Виктор Стоянов може и да си е намерил постоянно място в телевизията. Твърди се, че продуцентите много го харесали и след края на романтичното шоу може да го видим като водещ на светска рубрика в някой от сутрешните блокове.

Първият „Ерген” в страната ни от години се домогва до място в bTV или в някоя от другите големи телевизии у нас. За първи път обаче той е толкова близо до осъществяването на тази своя цел. Говори се, че телевизията няма да хвърли на вятъра популярността, която му създаде заради риалитито. Още от сега се търсело място, където да го бутнат след финала на шоуто, пише "Уикенд".

Виктор би бил подходящо попълнение в някоя от светските рубрики, с които са препълнени сутрешните блокове на bTV. Георги Тошев лесно ще го бутне в „Преди обед”, което все повече започва да прилича на кръгла маса – винаги се намира място за още един приятел на продуцента или за още едно лице, което телевизията иска да лансира. В същото време сутрешните блокове през уикенда – „Тази събота и неделя”, наскоро бяха удължени и вече са по цели 4 часа. Покрай войната между Русия и Украйна политиката излиза на преден план в тях, но никоя война не продължава вечно. Ако нещата се развият благоприятно и проблемите бъдат разрешени сравнително бързо, на предаването ще му бъдат нужни нови светски рубрики и лица, а Виктор би се вписал идеално в подобна концепция.

Най-логично е Стоянов да стане лице на рубрика за добра форма. Той вече има опит като консултант в тази област в дамския сайт на телевизията. В същото време, той неведнъж е гостувал в „Преди обед”, също за да обяснява как лесно и ефективно могат да се свалят килограми и да се поддържа хубава фигура. Преди да влезе в „Ергенът” прави и собствен канал в интернет, посветен на темата. Едва ли ще е изненада, ако от следващия тв сезон започне да води такава тв рубрика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай