Внучката на Христо Стоичков – Миа на корицата на готварска книга за деца

“Моето първо кулинарно приключение“ съдържа 44 лесни и достъпни рецепти от деца за деца

Внучката на Христо Стоичков – Миа на корицата на готварска книга за деца | StandartNews.com
 • На премиерата на книгата Камата лично помогна на Миа в украсата на коледни сладки
 • Първата детска кулинарна книга на Kaufland България „Моето първо кулинарно приключение“ от днес е в магазините на веригата в цялата страна! В нея са събрани 44 интересни и достъпни рецепти и множество безценни съвети - от подготовката за готвенето, през пазаруването, употребата на съдове и готварски уреди, съхранението на продуктите, до различни готварски техники и интересни факти. В допълнение има и специален речник, за да могат най-малките още по-бързо да навлязат в света на кулинарията. Всичко това е визуализирано с много снимки - за максимално добра нагледност на стъпките от подготовката на всяка една рецепта – превръщайки се в незаменим пръв помощник в кухнята.


  Изданието се реализира съвместно с кулинарните експерти от издателство „Бон Апети“, а в ролята на шеф-готвачи в него влизат деца на служители на ритейлъра. Една от рецептите е приготвена от внучката на легендарния футболист Христо Стоичков – Миа, която е избрана и за корица на книгата. Специално за „Моето първо кулинарно приключение“ звездната първокласничка показва как приготвя плодово тирамису с бял шоколад в 5 лесни стъпки.

  На премиерата на книгата Миа беше придружена от своя известен дядо, който без колебание сложи готварска престилка и се включи в планираните кулинарни активности. Двамата се потопиха в магията на Коледа и украсиха сладки за предстоящите празници.

  В празничния декември месец книгата се превръща в чудесен коледен подарък за цялото семейство и ексклузивно от днес до 17 декември може да бъде намерена на специална цена от 9.99 лв. в магазините на Kaufland в цялата страна.

  За още интересни предложения и промоции в седмичната брошура, вижте ТУК.

   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Меги
преди 2 месеца

Както се изказа скоро известен наш актьор цитирам: Имам чувството че като си отворя хладилника и оттам ще изскочат някои хора

Откажи