Внимание! Топ астролог предупреди за три зодии

Какво каза по въпроса Тамара Глоба

Внимание! Топ астролог предупреди за три зодии | StandartNews.com

В прогнозата за юли руският астролог Тамара Глоба посочи знаци, за които месецът ще донесе успех в професионалните дейности и хармония в личния живот. Има обаче и такива, които трябва да се подготвят за трудностите, посочени от звездите.

Овен

Огнената зодия, считана от мнозина за любимката на звездите, е на изпитание. На първо място, неговите представители могат да закъсат със здравето.

След 10 юли тялото на Овен ще реагира на всякакви промени във времето, което ще се утежни от навика му страстно да реагира на всички събития. Така че налягането може да скочи, главата да боли, ще стане трудно да се движите.

Глоба съветва Овните да охладят плама си и да помислят как да излязат от периода на лош късмет с по-малко загуби. Може би някой ще се опита да присвои техните заслуги и ще трябва да се борят за собствените си начинания. Не отговаряйте на провокациите с негодувание - по-добре е да намерите начин да "унищожите" врага, съветва астрологът.

Близнаци

След 10 юли ще се усетят както стари, така и нови проблеми. Затова Глоба съветва да не поемате рискове и да не експериментирате в професионалната сфера, особено ако Близнаците не са имали време да я изучат достатъчно добре.

Трябва да внимавате с новите запознанства – хората може да не са тези, за които се представят. Като цяло, за решаване на проблеми както у дома, така и на работа, човек трябва да избере старите и надеждни начини и методи.

Освен това трябва да намерите време за почивка - в противен случай умората може да се прояви по най-неприятния начин.

Водолей

Водолеите ги чака предел в емоционалната и физическата сфера. Представителите на знака ще разберат, че са изключително уморени и правят много грешки буквално от нулата.

Глоба смята, че след 10 юли трябва да се обърне внимание на здравето, тъй като максималното натоварване във всички сфери на живота може да доведе до неразположения и дори до обостряне на хронични заболявания.

В допълнение, Водолеите е по-добре да гледат какво ядат. Всяка нова храна, както и алкохолът, са вредни. Не променяйте диетата си, съветва астрологът, и се опитайте да общувате по-малко с негативно настроени познати. По-добре е да изчакате времето, когато Фортуна се върне към живота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай