Вижте текста на „Корона чао“, която слуша Бойко/ВИДЕО/

Песента стана хит на Балканите, авторите й от Северна Македония благодариха на българския премиер

Вижте текста на „Корона чао“, която слуша Бойко/ВИДЕО/ | StandartNews.com

„Покажи фаца, дај да те бацам, Без љубов ќе се мрднеме! (Покажи лице, дай да те целуна. Без любов ще се подлудиме) и „Ни фали гужва, ни фали дружба. Да може да се гушнеме!“ (Липсват ни тълпите, липсват ни приятелите. Да можем да се прегърнем!). Това е част от шеговития текст на песента „Корона чао“, която си пусна премиерът Бойко Борисов, докато инспектираше строежа на магистралите с джипа си. Аранжиментът на северномакедонския хит за COVID-19 е мелодичен и пълен с енергия и кара хората на Балканите да танцуват.

">

Песента е кавър на италианската Bella Ciao, саундтрак към сериала „Къща от карти“. Вариантът, изпълнен от съседите ни, носи името „Корона чао“. За два дни откакто е качена, „Корона чао“ е гледана над 465 000 пъти. Тя е изпълнена от Александар Митевски и Драган Спасов - Дац, заедно с Brasstet Skopje, пише „Марица“.

Изпълнителите пишат в официални си youtube канал, че версията е направена за един ден. Видеото е записано в дома на участниците, като не е използвано професионално осветление или камери.

Във фейсбук страницата си пък благодарят лично на българския премиер Бойко Борисов, който слуша песента в колата си. Те пишат - "Голямо благодаря на премиера на Р България, Бойко Борисов, който току-що изпрати послание за взаимност и подкрепа за страната ни в борбата с този вирус. Чрез нашата песен "КОРОНА ЧАО", която носи оптимизъм навсякъде. Песента не знае граници и езици".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай