Випове си спомниха за училище

Евгени Будинов, Светослав Иванов, Ивайло Захариев и Кали черпят за първолаци

Випове си спомниха за училище | StandartNews.com

Знаменитости от всички жанрове, бизнесмени и политици си припомниха емоциите от първия учебен ден и се просълзиха от умиление, докато изпращаха децата си към школото. По традиция най-много известни персонажи се събраха в двора на Италианския лицей в Горна баня. Сред развълнуваните татковци и майки бяха спортният журналист Крум Савов и жена му, които се суетяха около близнаците си, водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска, чиито двама синове също учат тук, политикът от ДПС Четин Казак, Мариана Цонева, която обгрижва Янчо Таков младши, докато майка му, Деси Цонева, рано сутрин репортерства в „На кафе“. Джуди Халваджиян придружи щерка си Деа - правнучка на великия Златю Бояджиев. Мариана Векилска, вече кадър на БНТ, и старата й приятелка Ани Салич от Нова телевизия, не бяха хванати от обективите – вероятно защото техните чеда вече са тийнейджъри и не си падат по сантименталните ритуали.

В 61-во училище „Свети свети Кирил и Методий“ в „Обеля“ Ники Кънчев отведе дъщеря си до класната стая. Неговият колега Светослав Иванов и съпругата му Вяра, както и дружката на Кънчев от „Биг брадър“ Кали черпят за първокласници. И най-малкият, трети син на певицата, вече е с униформа. Рекордът обаче държи депутатът от БСП Красимир Янков, който се похвали с трима ученици – две момчета и едно момиченце.

Ивайло Захариев изпрати своя Филип с много усмивки.  "С фразата на Бъгс Бъни "Кво ста'а, шефе" влиза в училище моя първолак", написа актьорът от "Под прикритие" към кадър, на който позира с двамата си сина. По-малкият, Дамян, ще бъде първокласник догодина. Бившият футболист и настоящ актьор Ваня Джаферович разцелува момиченцето си, което отива във втори клас, и сподели в социалните мрежи, че самият той не е имал първи учебен ден на същата възраст заради войната при съседите през 92-ра. „Обичам те много, Лейче, и винаги ще съм до теб, каквото и да става. Седейки на пейката, усещам призраците на миналото - как минават покрай мен и ме хващат за гърлото. Те винаги са някъде тук. Няма да плача, по дяволите... В главата чувам песента на The Smiths “Please please please...” с преследващ вокал на Мориси и неповторима китара  на Джони Мар“, искрен е Ваня.

Син първокласник изпрати и актьорът и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов, когото всяка вечер гледаме като непредвидимия д-р Петмезов в „Откраднат живот”. Той и съпругата му Мариела, която е и стинска копие на Пенелопе Крус, а вече ощастливи звездата и с момиченце, заведоха Александър до 143-о училище “Георги Бенковски”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай