Виктория опита да се самоубие с хапчета и алкохол

Жената, която заплаши да се самозапали, е в токсикологията на "Пирогов" опита да избяга от там

Виктория опита да се самоубие с хапчета и алкохол  | StandartNews.com

Ботевград.44-годишната Виктория Русимова е опитала да се самоубие с хапчета. Жената е припаднала пред болницата в Ботевград и сега вече е настанена в токсикологията на "Пирогов", научи Стандарт Нюз. Освен хапчета за сърце и аспирин, жената е пила и алкохол. По-рано днес полицаи изведоха Виктория Русимова от жилището й в Ботевград.

Жената на няколко пъти плаши да се самозапали, заради проблеми с жилището си. Хора от протестиращите вече се застъпиха за нея, но и днес бяха дошли, за да изразят своята подкрепа. 

Междувременно от "Пирогов" съобщиха, че пациентката се е опитала да избяга. От персонала са успели да я спрат на рецепцията и принудително я отвели в токсикологията.

Виктория е сирак от 2-годишна и сама се бори с трудностите в живота. В свое писмо преди време тя беше определила и дата на своя фатален край – 27 март.

Жилището на Виктория е от 65 кв. м. То е наследствено, намира се на улица „Преслав" в Ботевград и се води на нейно име. Наследници са тя и по-голямата й сестра, която не е изразила претенции към имота. Така двете сестри са се споразумяли жилището да остане за Русинова. Каката на 44-годишната жителка на Ботевград, умира през 2011 г.

След това Виктория заедно със съпруга си Богдан губят жилището си след три пропуснати вноски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай