Виктория разкри за най-тежката си битка

Бащата на певицата се бори със страшна диагноза

Виктория разкри за най-тежката си битка | StandartNews.com

В емоционално интервю българският представител на Евровизия 2021 Виктория разказа за битката, която води извън музикалната сцена. Тя гостува в „Търси се“ по bTV, където със сълзи на очи сподели за тежките моменти, които преживява през последните месеци.

“Годината ми започна много добре, но след това последваха няколко събития, които преобърнаха живота ми. Конкурсът Евровизия беше отменен, а няколко месеца по-късно баща ми беше диагностициран с много рядка болест – амиотрофична латерална склероза. Беше като гръм от ясно небе, защото не го очаквахме. Аз много обичам семейството си и винаги искам да им помагам с каквото мога, но е тежко, когато виждаш най-близките ти да се влошават с всеки изминал ден и няма как да им помогнеш, защото просто няма лечение”, споделя болката си певицата.

Личната история, която преживява Виктория, е и в основата на посланието в музикалното видео на българското предложение за Евровизия 2021. “Growing Up is Getting Old” е посветена на семейството и моментите с близките ни.

В студиото на „Търси се“ талантливата изпълнителка получи изненадана от баща си Петър, майка си Звезделина и сестра си Симона. В епизода взе участие и един от най-близките приятели от детството на гласовитата звезда и нейно първо гадже. Той сподели, че Вики е един от най-борбените хора, които познава и се възхищава на нейната решителност. С усмивка Виктория сподели, че двамата са си дали обет, ако до 30-годишна възраст не намерят своята половинка – ще се оженят един за друг.

Виктория ще пее за България във втория полуфинал на Евровизия 2021 на 20-и май. Зрителите у нас не могат да гласуват за нашата песен „Growing Up is Getting Old”, но българите в чужбина ще могат да подкрепят България и Виктория.

Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2021 ще се проведат на 18-и, 20-и и 22-и май и ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай