Виктория Бекъм смая света. Зарадва пищните дами

В тази модна линия също ще има рокли с голи рамене и топове с гол кръст

Виктория Бекъм смая света. Зарадва пищните дами | StandartNews.com

Певицата Виктория Бекъм, която се прочу и като моден дизайнер, вече ще създава тоалети и за пищните жени, за да обхване по-голям кръг потенциални купувачи, съобщи в. "Мирър".

Модната компания на бившата спайска и съпруга на футболиста Дейвид Бекъм има финансови проблеми още от появата си през 2008 г., които напоследък се задълбочиха. Според специалисти тя има задължения от 54 милиона лири.

В тази модна линия също ще има рокли с голи рамене и топове с гол кръст.

"Най-накрая Виктория се осъзна. Моделите са страхотни и тя е много горда от новата си колекция", каза приближен до дизайнерката. Отне й известно време, но поне тя се променя."

"Мисля, че днешните жени искат да изглеждат здрави, с пищни форми. Те искат да имат бюст и дупе. Не става въпрос за определен размер, а за това да знаеш коя си и да приемаш това".

Не всички почитателки на Виктория Бекъм ще могат да си позволят тоалетите й. Те не отстъпват по цена на другите й модели и струват стотици лири.

Самата Виктория Бекъм поддържа момичешката си фигура, въпреки че има четири деца и вече е на 48 години. Това й струва изтощителни тренировки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай