Петък,

Виктор шокира след "Ергенът", ще има ли сватба

От: Агенция Стандарт -
30581
Виктор шокира след "Ергенът", ще има ли сватба
A
A
A

„Не сме заедно с Виктория. Много бързо разбрахме, че не сме може би един за друг. Сигурен съм, че Виктория би направила някого много щастлив, но вероятно не съм аз човекът. Правилата на "Ергенът" позволяват пръстена да не го дадеш веднага, а на по-късен етап, когато си опознал още по-добре дамата. Така че красивият пръстен е у мен“ – сподели Виктор в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

На въпроса дали все още е ерген той отвърна с „Не мога да отговоря, без коментар“.

„Викторе, отгледах те от телевизионно парче месо, а ти сега какво отговаряш. Не е мило това“ – пошегува се Николаос.

„Мисля, че бях достатъчно мил“ – добави Виктор.

На въпроса какво би станало, ако Алекс не беше напуснала шоуто ден преди финала, Ергена отговори „Може би щеше да се случи“.

Виктор се извини и каза, че е засрамен от реакцията си по повод скандалния момент със заливането и че ако е знаел точно какво се е случило, при всички положения нямаше да постъпи така. Като извод от преживяното той си призна, че е влязъл уверен, че имат опит със жените, но веднага е разбрал, че съвсем не е така.

Най-големият урок, който е получил, е да се научи да комуникира отново, защото във време, в което се разсейваме толкова от телефони и различни устройства, разговаряме през тях и изграждаме имидж през тях, сме отвикнали от директния контакт и възможността да опознаваш някого, прекарвайки време с него.

Виктор даде и съвет на бъдещия Ерген и доказа, че милото отношение винаги ще е на мода. В „По-късното шоу“ Виктор сподели, че пише книга със съвети за подход и добро отношение към жените. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com