ВИДЕО: Талантливата Крисия официално спечели Слави

ВИДЕО: Талантливата Крисия официално спечели Слави  | StandartNews.com

София. Малката гласовита красавица Крисия спечели надпреварата за сценичната партньорка на г-н Андреев от „Шоуто на Слави". Деветгодишният талант от Раград победи в продължил близо два месеца конкурс, обявен от предаването, чието жури бяха музикантите от „Куку бенд"и самият водещ.

 

Крисия окончателно покори публика и жури с изпълненията си в последния кръг -  „Светът е за двама" в дует с Орлин Горанов и "Една българска роза" на Паша Христова. Симона Иванова, на 8 г., от Свищов пя "Пътнико свиден" на Ани Павлова, а Гергана Тодорова, на 10 г., от Стара Загора изпя "Моя страна,моя България" на Емил Димитров. "Ку-ку бенд" не бяха единодушни в избора си, като имаше гласове и за трите момичета, но явно талантът и чарът на Крисия все па са спечелили сърцата им.

 

Малката разградчанка не пропусна да благодари за подкрепата на своя вокален педагог Свилена Дечева от Центъра за работа с деца в Разград. А Слави Трифонов обеща да направят по един голям концерт в родните градове на трите момичета заедно с "Ку-ку бенд" и всички участнички в конкурса и други известни изпълнители.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай