Петък,

Веселин Маринов с чудна къща и най-странния домашен любимец

От: СТАНДАРТ -
42594
Веселин Маринов с чудна къща и най-странния домашен любимец
A
A
A

Чудна къща в планината споделя с любимата си Веселина естрадният трубадур Веселин Маринов. Имотът за 1 милион лева в подножието на Пирин се намира в планинския затворен комплекс между Банско и Разлог.

Половинката му Веселина, с която са двойка от няколко години насам, обича да споделя снимки от домашния им уют в планинската им вила. Блондинката от Добрич, която е бивша сервитьорка, е безработна и запълва многото си свободно време с домакинстване. От кадрите в социалните й мрежи е видно, че домът им с Веско е по последен писък на интериорния дизайн, разполага с огромен двор, веранда, няколко спални и е решен в алпийски стил с камък и дърво, като всички имоти в комплекса, пише struma.com.

Домът на Веско Маринов е красив, просторен, с голям и добре поддържан двор. Къщата е изцяло решена в дърво и камък.

Някои от съседните къщи все още се продават и от обявите се вижда, че цените започват от 300 хиляди евро и стигат до половин милион евро в зависимост от квадратурата им.

С Веселина в началото ходели само за уикендите, но толкова им допаднало да са обградени от чист въздух и природа, че се изнесли окончателно от апартамента на певеца в „Студентски град“ в София. В столицата оставали само когато той имал творчески ангажименти. На гости в къщата му в Разлог редовно идвала и дъщеря му заедно с мъжа си и внуците. Веско стана дядо на момиче и момче близнаци през 2020 г., които са кръстени Веселин и Цветелина.

С настоящата му любима нямат наследници, а тя е разведена, с две малки деца, които съдът обаче присъди на нейния бивш мъж, крупен бизнесмен.

От снимките, качени в социалните мрежи от Веселина, става ясно, че освен куче и котка, те имат и други домашни любимци. Най-странните. Това са таралежи, които хранят със суджук.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com