Венета Райкова върти домашни магии, какво получи за късмет

Бившата телевизионната водеща, а сега успешна писателка, на 2 май отпразнува рожден ден

Венета Райкова върти домашни магии, какво получи за късмет | StandartNews.com

Бившата телевизионната водеща, а сега успешна писателка, Венета Райкова, която на 2 май отпразнува 48-я си рожден ден, изчисти дома си от лоша енергия чрез кадене, пише "Флагман".

С това се похвали блондинката тези дни, когато подредбата на планетите е сложна. Тъкмо затова някои могат да се чувстват тъжни и нервни, обясни тя.

В такива моменти Венета си помага тъкмо чрез пречистване на енергията в дома си. За целта тя си поръчала от интернет бяла и черна салвия, както и пало санто - специално дърво за кадене. Известно е, че пръчиците от въпросното дърво от далечни времена се използват в медитации и церемонии за пречистване.

Венета тепърва ще ползва пало санто. Засега е пробвала само бялата салвия. „И съм силно впечатлена. Няма такова изчистване на енергията в дома, каквото прави тази бяла салвия”, сподели Райкова.

Блондинката се похвали, че от онлайн магазин, от който поръчала продуктите, й пратили подарък – перо. Венета не знае дали от магазина знаят колко се впечатлява от намирането на пера. Блондинката е споделяла вярването си, че перата са знаци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай