Вече ги хванаха! Коя е поредната на Гришо

Слуховете явно станаха реалност

Вече ги хванаха! Коя е поредната на Гришо | StandartNews.com

Завистта на цялото мъжко съсловие си спечели Григор Димитров. Гришо, който преди месеци скъса окончателно с милиардерската щерка Лолита Османова, изобщо не тъгува за това. А и как да тъгува, когато от седмици го прави с една от най-красивите и изпепеляващи жени на света - Маделина Ганеа.

Само за уточнение ще кажем, че сред гаджетата на Ганеа са Лео ди Каприо и Джерард Бътлър, найс, А?! А сега на прелестите й се радва наш Гришо, който очевидно си пада по какички. Ганеа е с няколко години по-голяма от него, но определено разликата им не е толкова голяма, колкото беше със знойната Никол Шерцингер.

И не, връзката на хасковлията с Маделина не е измислица, колкото и да предполагахме това. Вече е напълно потвърдено като го направи самата Ганеа. Тя пусна снимка- чиния, върху която е изписала името на Григор с насочен към него... нож.

Близки до тенисиста подшушнаха, че двамата с Маделина са на такъв етап от връзката си, че всичко е страст, огън и химия. А и самата визия и излъчване на румънската актриса и модел няма как да говори за друго.

Предстои да видим дали ще се задържат заедно обаче и за колко време, защото до момента Димитров го кара малко през просото, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай