Вдовицата на Баташов с нова любов?

Твърди се, че Боряна излиза със Станимир Гъмов

Вдовицата на Баташов с нова любов? | StandartNews.com

Вдовицата на Андрей Баташов изглежда е готова да продължи напред в личен план 10 години след смъртта на култовия актьор. Боряна отново е намерила любовта в лицето на комика Станимир Гъмов. Поне така твърдят пред "Уикенд" източници, които уж са изловили двойката в ход.

Интересното е, че преди два месеца Гъмов разкри в ефира на Нова, че наистина има жена до него. "Решенията в любовта ги вземам лесно. Не съм се женил досега, но съм живял на семейни начала с майката на сина ми. Лесно взех и решението да се разделим и да си кажем "Стига". Имам пороци, но отношението ми с жените е моята ахилесова пета. Продължавам да съм мухльо. Мухльо в хубавия смисъл. Ами, влюбчив съм. Слаб ми е ангела. Ето, в момента съм влюбен. Това не ме прави слаб. Ако се заженя, ти ще ми кумуваш. Абе, да се случва нещо... В момента ми е спокойно. Любовта ми е млада – и в буквален, и в преносен смисъл. Дава ми спокойствие, дава ми уют. Може би съм помъдрял", каза тогава комикът. Той обаче не разкри подробности около новата си любов. 

Твърди се, че Гъмов и Баташова се познавали отдавна, покрай шумните арт компании, в които обичали да купонясват. Двамата открили, че имат много общи интереси, най-вече любовта към изкуството и партитата. Боряна обожавала свежото му чувство за хумор и купонджийски нрав.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай