Петък,

Васко Кеца разкри семейна тайна: Никога не съм живял с баща ми

От: Агенция Стандарт -
3392
Васко Кеца разкри семейна тайна: Никога не съм живял с баща ми
A
A
A

"Пожелавам си да сме здрави, да пазим себе си и околните и хората да са по-позитивни", сподели Васил Найденов в ефира на bTV. "Гледам към 2022 г. с много голям заряд от тази гледна точка, че вече имам проекти за работа до юли месец", каза певецът.

"На Коледа и Бъдни вечер съм бил цял живот Панталей пътник. По време на социализма знаех къде и кога ще има вода и ток, в колко ще мога да се обръсна и в кой град. Вече пътувам 50-60 години по света и България", допълни той.

Васил Найденов разказа за котката и елхата си вкъщи, както и че е във вечен ремонт, но е сигурен, че ако спре да ремонтира и пее, ще умре. За него е по-добре хората да са истински и дори да не се разбират, поне да се обичат от сърце.

"По-хубаво да има скандали, отколко нищо", категоричен е Найденов.

"Като дете никога не съм живял с баща ми, защото майка ми се е разделила с него, като съм бил на 1 годинка и може би затова съм бил много проклет и злояд - 5-6 души съм ги разигравал по цял ден", сподели българската легенда. 

Той по професия не е певец, а пианист и така започва кариерата му. Обува за първи път прословутите кецове, още когато е бил пианист в "Тангра". А пък в Белгия за Евровизия си купува първата обеца.

Разказа за запознанството и общата работа в Русия с Алла Пугачова и определи този период от живота си като чудо, което го научава да работи с други мащаби.

"Там е друго - в България не може всяка вечер да пеем пред 18 хил. души", каза певецът, който си спомни, че е бил в една гримьорна с Тина Търнър. 

"Погледнах в огледалото и я видях. Изтръпнах и точно тогава влезе преводачката й, за да й каже, че трябва да тръгва. Когато се изправи, приличаше на нещо извънземно красиво", сподели Васил Найденов.  

"Младите днес са по-практични, а на сцената трябва да си по-луд. В изкуството не е редно да си кажеш: Ще направя толкова, защото ще получа толкова", възмути се той.

Най-голямото признание за него е обичта на хората. Почитателите му едно време спят пред входната му врата и така дори един от домоуправителите му го задължава да боядиса целия вход. 

На въпроса дали е самотно на върха, той отговори положително. "Търсят ни като монета, защото за съжаление ние взехме от Европа не най-хубавите неща", каза Найденов.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com