В САЩ пуснаха петиция против Хари и Меган

Не искаме да знаем нищо за тях, казват потребители на социалните мрежи

В САЩ пуснаха петиция против Хари и Меган | StandartNews.com

Петиция против денонощното присъствие на Хари и Меган в публичното пространство набира скорост в САЩ. До излизането на информацията за този факт в Express тя е била подписана от над 600 души, които не искат да бъдат „мъчени“ с постоянни новини за херцозите. Принцът и бившата актриса обявиха, че бягат от Лондон, за да потънат в анонимността на Америка, но всъщност правят тъкмо обратното – постоянно занимават хората със себе си. „Вестници, списания, сайтове, целият Интернет ни залива с лицата им и действията им – до кога?“, питат потребители на социалните мрежи.

Както пише вестник Daily Express, сънародниците на Меган се дразнят от това, че медиите следят всяка стъпка и дума на кралския внук и Маркъл – мнението им за предстоящите избори в САЩ, позицията им за джендър равенството, раздаването на пакети през стъклата на автомобили...

Докато Хари и Меган живееха в Канада, там се завъртя петиция, в която гражданите настояваха „гостите“ сами да плащат за охраната си, тъй като се говореше, че държавната хазна в Страната на кленовия лист ще поеме разходите за бодигардовете на височайшето семейство.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай