В кого е влюбена Мария Илиева

Поп звездата е неразделна с красавец, чието име крие

В кого е влюбена Мария Илиева | StandartNews.com

Мария Илиева е неразделна с красавец, който наскоро е излязъл от Христова възраст и за когото се предполага, че е новият й избраник. Господинът има излъчване на сериозен бизнесмен, а не на мачо, който попълва ловното си тефтерче с прочути каки, твърдят виделите двойката отблизо.    

"Първо принадлежа на публиката ми, а след това на човека, в когото съм влюбена и обичам. А влюбената Мария изглежда сияйна - мога да скоча толкова високо, колкото не съм си представяла, че е възможно. Имам този заряд. Щастлива съм. Обичам да събирам хубавите моменти. С тях се обграждам и това ми дава огромна доза устрем. Харесвам мислещи хора и това е единствената причина интересът ми да бъде задържан по-дълго време", сподели поп звездата в „Папараци“ и добави: „Всеки има личен живот, върхове, падове, разочарования, щастие. Но личното пространство ми е много свидно и оскъдно и много мразя някой да си вре носа в моя интимен свят“.

Певицата обаче уточни, че не е бременна, въпреки че много й се иска да има второ дете, когато му дойде времето. По едно време с водещата Мария Игнатова аха да установят, че са имали едно и също гадже като тийнейджърки. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай