В Кан ли е Мария или в „Маскираният певец"

Поп фолк миньончето пусна снимки от Лазурния бряг

В Кан ли е Мария или в „Маскираният певец" | StandartNews.com

Поп фолк певицата Мария, за която доста фенове подозират, че е сред скритите лица в  "Маскираният певец", пусна снимки от кратка и луксозна ваканция в Кан, които хвърлиха в смут народа – дали фотосите са стари или Отварачката наистина е била на Лазурния бряг и няма нищо общо с шоуто? От кадрите е видно, че миньончето и дъщеря й Марая се наслаждават на сладкия живот край Лазурния бряг – въпросът е кога са правени те?

Какви са другите конспирации от последните часове? Митко Рачков засега отпада като вариант за Бебето, защото обикаля родината с моноспектакъла си. Затова пък в белия чорапогащник на съществото с биберон в уста публиката вече вижда Криско – почитатели на певеца познали краката му, докато ги сравнявали с мускулите на габровеца в клипа му с Галена.

Междувременно стана ясно, че при Николаос Цитиридис продължават да гостуват и ще гостуват заподозрени под маските – Миро, който е оприличаван с Баба Яга, Есил Дюран – вече разконспирирана като Ангела, Петко Димитров – като Златният, Мария Илиева – евентуално като Палячи, въпреки че този образ по приляга на Люси Дяковска, Папи Ханс, Черната Златка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай