Уникална оферта. Компания ви плаща $15 000, за да отидете на море

Уебсайт за хотелски резервации търси „Retro Beach Motelier“,

Уникална оферта. Компания ви плаща $15 000, за да отидете на море | StandartNews.com

Уникална оферта направи компания. Плаща луди пари на мераклии да отидат на море. И няма уловка. Трябва само да се участва на Hotels.com, съобщава CNBC, цитирана от сайта „Бизнес новините” на бТВ.

Уебсайтът за хотелски резервации търси „Retro Beach Motelier“, на когото ще бъдат платени 15 000 долара, за да посети „10-те най-добри ретро плажни мотели“ на компанията това лято в САЩ.

10 000 долара са за път и настаняването в мотели из цялата страна от Флорида и Мейн до щата Вашингтон и Южна Калифорния, а останалите 5000 долара са за лични разходи.

От Hotels.com съобщават, че също така ще подсигурят на победителя в състезанието - слънцезащитен крем, чадър, ретро слънчеви очила, AM/FM радио със слънчева енергия и ретро полароидна камера. Единственото изискване към победителя ще е тази камера да се използва за документирането на самото пътуване.

За да се кандидатства трябва да се попълни онлайн въпросник, който изисква име в Instagram и включва въпросник като „Ако пътувахте през 50-те години, с кого бихте прекарали ваканцията си на плажа?“ и „Опишете защо ретро мотелът на плажа е вашето идеално място.“

Компанията казва, че ще избере победител въз основа на три показателя: креативност и оригиналност, качество на представяне и съответствие с темата.

Печелившият маршрут на пътешественика включва старинни бутикови плажни мотели в цялата страна, като The Pearl Hotel в Сан Диего и The Montauk Beach House в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Мотелите са в скорошната класация на Hotels.com за 10-те най-добри „ретро плажни мотели“ в САЩ, базирана на фактори като средна оценка на гостите, дизайн, цена и местоположение.

Според компанията, тези по-малки бутикови хотели могат да бъдат по-достъпни от средния ви луксозен мегахотел.

Кандидатстването приключва на 5 август, а Hotels.com планира да уведоми победителя до 12 август. Участниците трябва да са навършили 21 години, за да могат да участват в конкурса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай