Уникална кражба в парламента. Не е за вярване

Иво Сиромахов изобличи депутатите

Уникална кражба в парламента. Не е за вярване | StandartNews.com

Уникална кражба в новия храм на законодателството – бившия Партиен дом. Странни липси установиха чиновниците, отговарящи за собствеността над тоталитарната сграда, където в момента заседава парламентът.

Оказва се, че от тоалетните на сградата редовно изчезват сапун, кърпи и други принадлежности. От Дирекция “Управление на собствеността” се видели в чудо и поставили табели, с които молят депутатите да спрат да прибират тоалетните принадлежности и да ги носят по кабинетите си.

“Уважаеми, колеги, във връзка със зачестилите липси на кърпи за ръце и течен сапун в санитарните помещения на Народното събрание на бул. “Княз Александър I” №1, Ви уведомяваме, че хигиенните материали са предназначени за ползване единствено и само във WC помещенията, а не по кабинетите, които обитавате. Моля за разбиране”, гласи бележка в тоалетната на народните представители.

За куриоза разказа сценаристът и телевизионен водещ Иво Сиромахов, който показа снимка на въпросното предупреждение. “Когато заплатата ти е над десет хиляди лева, но не можеш да се сдържиш да краднеш сапуна…”, написа той в мрежата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай