Уникален скандал! Къде Андреа се бие за Кубрат

Разказът за гадния случай е от самата нея

Уникален скандал! Къде Андреа се бие за Кубрат | StandartNews.com

Фолк иконата Андреа пак се оказа в епицентъра на скандали.

Скоро в мрежата бяха пуснати клипове, на които видимо е в нетрезво състояние.

Последва лавина от смазващи коментари по неин адрес, но тя е свикнала.

Сега тя даде шокиращо обяснение за участието си, на което бе пияна.

"След като всички сте страшни съдници, реших да разкажа какво стана преди да изляза да пея. В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети.

Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат, въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха", разказва в Инстаграм попфолк певицата.

"Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята. И след това моят шофьор ме хвана, защото бях готова да го убия. След това се напих, защото психиката ми не издържа! Не извиках полицията, защото винаги съм била мъжко момиче! Собствениците, които наричаха Кубрат помияр, казаха, че цялата публика е дошла за мен и че няма как да не пея. Мълчах, защото съм мъжко момиче!", разкрива още Андреа.

"Ако сме нормална държава, това заведение ще е затворено отдавна! Това, което преживях, беше срам, че бях на земята и получих сътресение. Баща ми искаше да звънне на полицията, но аз не позволих, защото винаги съм била мъжко момиче! Защо защитих Кубрат? Защото 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай