Уилям съкрушен, Кейт си отдъхна. Какво следва в Бъкингам

Ще се помирят ли някога братята?

Уилям съкрушен, Кейт си отдъхна. Какво следва в Бъкингам | StandartNews.com

Кралският експерт Кейти Никъл разясни някои детайли около цялата драма между принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън. Според нея, Уилям винаги е очаквал Хари да бъде негов помощник и е планирал братята да действат заедно и да се подкрепят, пише jenite.bg . И докато Уилям е разстроен, че Хари се оттегли от кралските задължения и напусна Англия, Кейт е изпитала облекчение, че драмата е изчезнала.

"До ден днешен Уилям все още не може да прости на брат си", казва тя.

Според Кейти, Уилям все още страда от сериозна липса на доверие, когато става въпрос за брат му. Но е възможно новият принц на Уелс просто да не разбира подхода на Хари към живота под светлините на прожекторите.

"Всъщност, колкото повече виждате как Съсекс подхожда към тези неща, толкова повече ще разберете, че това е по-калифорнийски модел, близък до активизма и знаменитостите, отколкото до кралските особи. Въпросът за кралските особи е, че това е единствената институция, която свързва заедно гражданското общество и филантропския свят. Съсексите знаят, че не могат да се сравняват с тях. Ключовият момент е, че те дори не се опитват. Това, което правят, е да променят своя политико-филантропски свят и това е страхотно", обяснява Кейти.

Междувременно крал Чарлз все още е чувствителен към Хари - той е наранен и разочарован, но винаги е казвал, че любовта му към Хари е безусловна. И явно няма търпение да опознае внуците си, така че поне тима някаква надежда!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай