Уилям и Кейт взеха голямо решение! Спасението

Къде ще се лекува принцесата

Уилям и Кейт взеха голямо решение! Спасението | StandartNews.com

Много важно решение е взето в Кралското семейство на Острова.

Последните месеци британското кралско семейство бе изправено пред куп трудности. След новината, че крал Чарлз III и снаха му Кейт Мидълтън са претърпели операции, се появи и шокиращата информация, че и двамата са покосени от рак.

Повече подробности за коварните им диагнози не бяха дадени, но заради многото спекулации съпругата на принц Уилям бе принудена лично да обяви, че се подлага на превантивна химиотерапия и помоли тя и семейството й да бъдат оставени на спокойствие… поне докато се лекува.

Сега обаче се появи една доста неочаквана информация, свързана точно с Уилям и Кейт. Оказа се, че те се гласят да направят голяма промяна.

Целта е принцесата, която се лекува да има повече спокойствие. А ключовата дума в грандиозните им планове е… „убежище“.

Твърди се, че кралската двойка обмисля обновяване и разширяване на малко известната пристройка от червени тухли в съседство с резиденцията им в Аделаида в Уиндзор. Семейството, което се премести в имението Berkshire към края на лятото на 2022 г., в момента разделя времето си между вилата с четири спални и любимия си дом Anmer Hall в имението Sandringham.

Докато Adelaide Cottage предлага идеално местоположение поради близостта си до Lambbrook School, където учат принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, вътрешни хора предполагат, че семейството обмисля планове за разширяване на понастоящем празната пристройка, за да помогне за възстановяването на принцесата. 

Въпреки това, решението не е безпроблемно, като източници от Бъкингамския дворец посочват, че принцът на Уелс е „наясно с обществения контрол“ на кралските разходи и възприема предпазлив подход към личното финансиране на разходите.

Източници от двореца разкриха плановете на Кейт и Уилям за обновяване на порутената червена тухлена пристройка в Adelaide Cottage, с цел да я превърнат в идеалното убежище за семейството на Уелс и техните помощници. 

Докато проектът е на пауза, докато принцесата на Уелс се съсредоточава върху възстановяването си, според съобщенията на заден план зреят планове, готови да бъдат приложени в действие, когато настъпи подходящият момент.

Нуждата от пространство е повече от лукс! Източници казват, че това е жизненоважно за възстановяването на Кейт, осигурявайки й спокойна среда, за да отговори на изискванията на нейното лечение. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи