Ученички търсят внимание с интимно селфи

Ученички търсят внимание с интимно селфи | StandartNews.com

Дори учениците страдат от липса на внимание и одобрение от околните. През последните дни стана ясно, че за да събират повече лайкове в социалните мрежи, девойките прибягнаха до селфи на половите си органи. След като интимните снимки бъдат споделени между приятелския им кръг, девойките се надцакват коя ще събере заветните 5000 харесвания в мрежата.

Момичетата между 14 и 17 години са най-големи привърженички на интимното селфи и без неудобство излагат на показ всичко. Психолози са категорични, че това се дължи на липсата на реален контакт между младежите от поколението на новите технологии. Те общуват виртуално и затова търсят подкрепа в нета, а не на 4 очи. Така изпушилите тийнейджърки обсъждали направената интимна прическа, татус или пиърсинг.

Под пъпа често се татуирали листа от марихуана, зайчета и мишлета само за да привлекат още по-голямо внимание. Родителите на тийнейджърите са в потрес от тази нова мода сред децата им. Вече има дори жалби в институтите за закрила на детето, но оттам трудно намират правно основание да свалят кадрите от социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай