Тя ли е? Разкриха новото гадже на Слави /СНИМКА/

Слуховете са повече от упорити

Тя ли е? Разкриха новото гадже на Слави /СНИМКА/ | StandartNews.com

В личния живот на Слави Трифонов май отново изгря слънце, защото има нова жена, която да отключва емоциите и чувствата на шоумена.

Едва ли е изненада, че тя отново е дама, която се занимава с психология, подобно на предишната му любима. Очевидно Дългия има афинитет към психоложки.

Става въпрос за 29-годишната психоложка Лилия Стефанова, която Дългия покани още преди няколко месеца да води рубрика в неговото вечерно шоу по 7/8 ТВ.

Красивата Лилия напълно е омаяла Трифонов и според слуховете, от няколко месеца той има повече от професионални отношения с нея.

Двамата често вечеряли заедно в дискретен и скъп ресторант в столичния квартал "Изток", а според запознати – блондинката често посещавала и жилището на Трифонов в комплекса "Делта хил" край Перник и оставала да пренощува там, пише "Уикенд".

Факт е, че явно Трифонов е видял потенциал в лицето на блондинката, защото досега финансираше единствено програми, излъчвани в делничните вечери, а през останалото време в телевизията му се вървяха повторения.

Рубриката на Лилия Стефанова засега се радва на свободно екранно време и доста специално внимание от страна на шефа. Всеки уикенд блондинката е в компанията на Боби Стар Репортерс.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Реален
преди 2 месеца

Горката, за пусти пари и известност да се хванеш с този си е падение.

Откажи