Творците са бедни? Я вижте новата играчка на Калин Сърменов

Яхна джип Мерцедес за 100 бона

Творците са бедни? Я вижте новата играчка на Калин Сърменов | StandartNews.com

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов се е сдобил с нова скъпа придобивка – лъскав джип Mercedes за минимум 100 хиляди лева. Явно кризата у нас все още не се е отразила на звездата от „7 часа разлика“, щом е заделил средства за подобна голяма инвестиция, пише вестник "Ретро".

Актьорът отдавна е почитател на мощните превозни средства и в последните години сяда зад волана само на огромни като танкове джипове. Милото е отколешен фен на немските автомобили и освен мерцедесите слабост са му и моделите на Audi.

Калин Сърменов с нова скъпа придобивка (СНИМКА) - 2

Преди дни с новия семеен автомобил 59-годишният Сърменов бе извел на разходка в центъра на София половинката си Боряна и тяхната дъщеричка. Семейството си взе напитки от оборотно заведение, а после направи няколко обиколки на съседния парк. Въпреки многото работни ангажименти шефът на Сатирата все пак намира време за любимите си жени.

От предишния си брак той има и две вече пораснали дъщери, като по-голямата от тях – Дария, го направи и дядо на внучка Йоана през лятото на 2020 г.

През пролетта Калин Сърменов пребори конкуренцията и пак се бетонира на директорската позиция в Сатиричния театър. Колегите му са на мнение, че се справял отлично като ръководител, и не изпитвали притеснение, че ще останат без работа на фона на приближаващата през зимата тежка криза. Лидерските си качества той доказал и по време на пандемичния период, който бе изключително труден за ангажираните в сферата на изкуствата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай