Турски модел е най-следваната знаменитост в социалните мрежи

Тя е турска актриса и фотомодел

Турски модел е най-следваната знаменитост в социалните мрежи | StandartNews.com

Ханде Ерчел е турска актриса и фотомодел. Родена е в Бандърма, Балъкесир, пише най-новото светско списание „Писък“.

Учи изобразително изкуство в Университета по изкуства Mimar Sinan и има по-голяма сестра Гамзе, също завършила изобразително изкуство, с която често правят изложби.

През 2012 г. участва в конкурса „Мис Турция“, проведен в Баку, където заема второ място в света. Обявена е за най-красивата жена в Турция през 2021 и 2023 г.

Първата й значима роля е в образа на Селин в турския сериал „Слънчеви момичета“, а през 2016 г. започва снимките в сериала „Любовта не разбира от думи“ в образа на Хаят. Това е и първата й главна роля, където си партнира с Бурак Дениз.

На българската публика тя е позната като Еда от сериала „Почукай на вратата ми“, в който споделя главната роля с Керем Бюрсин, с когото малко по-късно има връзка. Това е и повратната точка в кариерата й, благодарение, на която набира популярност.

Ханде влиза в образа на младо момиче, чиято най-голяма мечта е да учи в университет с пълна стипендия. Тази нейна мечта е на път да се провали, когато стипендията й е отказана от фирмата на известния и преуспял архитект Серкан Болат.

Тяхната история започва на шега и с омраза, но се превръща в силна любов, която успява да преодолее всички пречки по пътя си. А красивата цветарка, влюбена в студения работохолик Серкан Болат, става любимка не само на турската публика, но и на зрителите по цял свят.

Тази година младата актриса е най-следената турска знаменитост в социалните мрежи.

Личният й живот предизвиква също толкова интерес сред почитателите й, колкото и работата й. В момента на дневен ред е връзката й с Хакан Сабанджъ, която обявиха през пролетта.

И докато феновете следят нейните романи с интерес, изпълнителката на главните роли в най-високо оценените проекти не бърза да взема прибързани решения, а предпочита да развива актьорските си умения.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай