Цвети с първи коментар за Виктор след "Фермата"

Това е темата, за която ми е трудно да говоря, защото аз също наруших мой принцип, каза тя

Цвети с първи коментар за Виктор след "Фермата" | StandartNews.com

Тя влезе във „Фермата“ със заявката, че ще опровергае клишето, че красивите жени са глупави и лигави. Тази седмица участието на красивата Цвети в популярното предаване приключи. Тя беше гост в предаването „Тази събота и неделя“, за да сподели как се чувства след елиминацията.

„Животът във „Фермата“ е много по-различен от реалния живот“, сподели 26-годишната Цвети.

Според нея във „Фермата“ 2 или 3 месеца са равни почти на години. Въпреки това участниците са се запознали предимно с добрите страни на хората.

Най-важният урок, който е научила, е да иска помощ. Особено в стопанската работа, в която знае, че има много по-добри от нея.

Водещата Петя Дикова повдигна и темата за един от най-големите скандали около участието на Цвети – флиртът ѝ с Виктор, който е обвързан, но въпреки това не скри влечението си към младата жена.

„Това е темата, за която ми е трудно да говоря, защото аз също наруших мой принцип“, сподели тя. „Не мисля, че аз съм го изкушавала, беше взаимно. Същото би се случило и в реалния живот, но с излизане на кафе, скриване на чатове. А във „Фермата“ живеем 24/7 заедно. Опознаваме се много по-бързо и просто нещата се случват.“

Тя призна, че на моменти се е чувствала подценявана във „Фермата“, но като цяло е срещнала предимно подкрепа от останалите участници.

„Работих много – оборът беше най-хубавото място за мен и се стараех там всичко да е перфектно“, припомни си Цвети. „Има още много какво да науча.“

Един от най-важните хора, от които Цвети се е учила в живота си, е баща ѝ. Тя вече е споделяла, че неговата смърт е най-тежкият момент в живота ѝ. От него тя е научила да отстоява целите си и да се държи като дама.

Най-близките ѝ хора са Мартина и Лора, така че именно на тях стиска палци да продължат до финала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай