Цеци Красимирова се нареди до Шакира и Жерар Пике

Със съпруга й в момента правят риалити шоу

Цеци Красимирова се нареди до Шакира и Жерар Пике | StandartNews.com

Живея в Барселона в имението, което съпругът ми Майкъл ми подари преди сватбата. Отглеждам зеленчуци и сме съседи с Шакира и Жерар Пике, виждаме с тях, сподели супермоделът Цеци Красимирова, цитирана от "България днес".

Тя бе за седмица в София да заснеме фотосесия за американския пазар. Двамата съпруга и момента правят риалити шоу "Последният марихуанен милионер". Цеци води преговори с български продуценти, които да излъчват шоуто у нас.

"Тези дни ще основа и фондация, която да подпомага млади таланти, както и самотни родители, инвалиди и стари хора, като им доставяме храна", споделя Красимирова.

От време на време двамата с приказно богатия й съпруг посещават имението си в САЩ, което се намира в съседство с холивудската звезда Орландо Блум. В местността имат имения Лео ди Каприо, Киану Рийвс и Хали Бери.

Според щатските медии мъжът и Майкъл е броил за палата 16 милиона долара. Той е на няколко нива, разполага с басейн, спа център и всякакви екстри, но Цеци предпочита да живее в Испания, където е израснала и дъщеря й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай