Трима души пребиха жестоко шофьорка на такси

Трима души пребиха жестоко шофьорка на такси | StandartNews.com

София. Трима мъже са пребили жестоко таксиметрова шофьорка в столицата снощи. За случая разказал неин колега, който от страх не желае да се оповестява името му, както и името на таксиметровата компания, за която работи, предаде БНР.

Късно вечерта жената качила трима клиенти, за които твърди, че са араби, които й казали: "Camp, camp, camp". Tя тръгнала да ги закара към Военна рампа. Веднага щом колата потеглила, мъжете я нападнали.

„Единият започнал да я дърпа за косата и са я били - при условие, че не ги е предизвикала с нищо колежката. След нанесения побой има охлузвания, счупен зъб и средна телесна повреда, цицини по главата, кръвоизливи, кръвонасядания по лицето, белези и т.н. В момента жената е при дежурния следовател в "Пирогов". Тя е доста разстроена. Лицето й е почти обезобразено, косата и е оскубана", разказа колегата на шофьорката.

Имигрантите са се качили в таксито от кръстовището на ул. "Опълченска" и ул. "Ал. Стамболийски". За момента не се знае дали те са искали да оберат жената.

От МВР не потвърждават информацията. От пресцентъра на полицията съобщиха, че са разговаряли с колегите си от "Пирогов", които обяснили, че няма такъв случай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай