Трима братя пребиха до смърт снаха си

Трима братя пребиха до смърт снаха си | StandartNews.com

Русе. Трима братя пребиха до смърт снаха си в Руенското село Вресово. Драмата се разиграла в дома на жертвата на 2 януари след обяд. 41-годишната Драганка Желязкова останала сама в къщата, след като съпругът й Иван отишъл на работа. В около 16 часа след обяд неканени гости потропали на вратата. Жената отворила и заварила на прага тримата братя на мъжа си доста подпийнали. Те заявили, че още празнуват новата година и поискали от Драганка да извади бутилка ракия и да продължат почерпката.

Жената обаче отказала да ги пусне с извинението, че съпругът й го няма. Като видели затръшнатата под носа им врата тримата девери побеснели. Меракът им да пиянстват бързо преминал в агресия и братята започнали да бият снаха си.

Докато единият я блъскал с юмруци в корема и гърдите, другият я налагал по главата. Третият брат се включил в жестокия побой с ритници. Мъжагите били снаха си, докато тя не се строполила в безсъзнание на пода. След това я оставили цялата окървавена и отишли да си допият на гости в други роднини. Съпругът на Драганка се прибрал час по-късно в дома си и я открил в безпомощно състояние, но все още жива.

Иван повикал лекар, но въпреки оказаната медицинска помощ жената издъхнала. Тримата побойници са задържани, след като съседи ги разпознали и съобщили в полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай