Tри дни гръцки партита в Созопол

Megami Club вдигна флаговете

Tри дни гръцки партита в Созопол | StandartNews.com

Созопол отново осъмна в три поредни дни с гръцки партита и препълнен клуб в центъра до самата Маринa в Созопол Megami Club вдигна флаговете си още през миналата година, но тази започна още по-ударно на 29 юни изключително интересно за ценителите на нощните забавления.

Клубът, както винаги направи нови атракции за гостите на град Созопол и освен атрактивния автомобил, позициониран за феновете на автомобилите пред сградата, любимата почти пет метрова японска котка на късмета отново очарова всички летуващи.

Megami обещават интересна програма с тематични партита, между който атрактивните ретро пиксел парти всеки четвъртък и станалите вече традиционни Movie Stars с различни герои, Jungle party и eмблематичното Geisha party.

Огнени хора и кокили, както винаги съпътстваха и самото откриване.

За съжаление, клубът все пак има капацитет и не успя да побере всички желаещи, много хора нямаше как да го

посетят и се връщаха разочаровани, че не са успели да влезнат на любимото място, но през следващите седмици отново ще имат тази възможност. Мениджмънтът на Megami Neko се извинява за това неудобство и ви очаква отново, като напомня, че резервациите се запазват почти две седмици напред и за да не остават клиентите без места, е добре да са предвидливи и да запазят от по-рано.

Има и нещо ново, което миналата година Megami Neko не успя да направи за своите почитатели - една от гост звездите през месец юли ще е Азис, който размести своята програма, за да може и созополчани, а и гостите на Neko да присъстват на участието му в Созопол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай