Тревожни новини за 3 зодии! Съветите на топ астролог

Ето какво ги чака

Тревожни новини за 3 зодии! Съветите на топ астролог | StandartNews.com

Астрологът Павел Глоба поднесе лоши новини за 3 зодии - май не е техният месец, така че да внимават.

Лъв

Месецът няма да е сред най-добрите за Лъвовете. Представителите на този знак имат влиятелни конкуренти, с които ще трябва да се борят за мястото си под слънцето. Звездите не препоръчват на Лъвовете да сключват сделки и да се опитват да правят нещо, което не е по силите им. Ще се наложи да преценяват възможностите си обективно и да се подготвят за всякакви неочаквани ситуации. 

Скорпион

За представителите на този зодиакален знак май ще започне с упорита работа. Върху плещите им ще се стоварят много различни казуси и задачи, чието решение няма да донесе нито удовлетворение, нито награда. Скорпионите ще бъдат затрупани от монотонна и скучна работа. Звездите съветват представителите на знака да не се суетят и да опитат да си почиват повече. В противен случай може да навредят значително на здравето си. 

Стрелец

Звездите съветват Стрелците да съберат сили, да се отърват от всички съмнения и да поемат инициативата. Предстоят много неуспехи, които трябва да посрещнат с достойнство. Без да искат, представителите на тази зодия могат да се сдобият с много врагове. Въпреки това Павел Глоба ги съветва да не падате духом, а да се запасят с търпение и вяра в доброто, пише jenata.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай