Тревожна новина за Кирил Маричков

"Фондацията" призова да се помолим за него

Тревожна новина за Кирил Маричков | StandartNews.com

На страницата на "Фондацията" съобщиха тревожна новина. 

Оказва се, че Кирил Маричков няма да може да участва в остатъка от турнето на групата и се връща в България. 

Ето какво написаха неговите колеги:

"Здравейте, приятели! До този момент ние от "Фондацията" направихме три концерта в Канада и два в САЩ. Още в България, точно преди да тръгнем за Америка, Кирил Маричков претърпя инцидент. Успя с цената на огромни болки да свири и пее до този момент, но сега болките станаха нетърпими и по препоръка на лекари, се налага да се върне в България за лечение. Осигурихме му придружител и помощник за полетите и се надяваме всичко да бъде благоприятно!

Мислехме да прекратим турнето, но той ни помоли да продължим. Би бил щастлив хората да пеят песните му преди неговата 80-годишнина, а ние обещахме да му изпращаме видеа с пеещата публика. Нека всички, изпитващи респект към него, да изпеем негови песни заедно, тук в Америка. Това ще го направи истински щастлив. Той толкова искаше да направим тези концерти, че това е най-малкото, което можем да направим за него в този момент. Ще изпълним заръката и турнето продължава: Мастър Иван Лечев (ФСБ), Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански (Те) и Дони. Ние ще изпеем песни на Кирил Маричков и “Щурците”, както и песни на групите, от които произлизаме. До скоро, приятели, и нека се помолим за оздравяването на нашия приятел и учител Кирил Маричков!".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
17 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи
Ели
преди 1 седмица

Хора, не се връзвайте, тая Пенка, Янка, е мошеничка. Тюфлек, който иска да закърпи семейния бюджет със вашите пари, не си вредете с измислени химии.

Откажи
Йокин
преди 1 седмица

Пожелавам му Мнооооого здраве!!!Ще се помоля,за него.

Откажи
Сабри
преди 1 седмица

Когато сгази една възрастна жена ,дори условна не получи !

Откажи
Мими
преди 1 седмица

Ами спрете се малко,бе.лакомията ви е голяма .80г.човек си седи в къщи на диванчето и се радва на пенсията си,че все още може да я получава.Няма какво да го жалим,по цял ден е в ефира на Хоризонт,насищане няма.Аман от него.

Откажи
Павлина детистова
преди 1 седмица

Ами песните му са прекрасни, ако не искате да ги слушате , изключете си радиото!

Откажи
Спиро
преди 1 седмица

Като уби човек го оправдаха. Господ го наказа,и това е само началото. Има много грехове, и сега е време да плаща с лихвите.

Откажи
Чичето
преди 1 седмица

За Маричков? Ще го преместя от единия крачол в другия.Да си седи вкъщи, а да не се прави на палячо като Мик Джагър.

Откажи
ОцелялОтСДС-Чумата
преди 1 седмица

Мисля, че Всевишния много дълго се бави с телеграмата за Преизподнята за този морално и поради това, и душевно нечистоплътен Субект,имаш изключителни заслуги за да има много банани в разградената англо- краварска Кочина. Колко ли човешки съдби и животи е съсипал, пеейки като млад щурец на ухо на агентите от ДС !? А за случая с прегазеният от Щуреца човек и заметен под мръсния килим на Седесето едва ли го гризе съвестта. "Кой не скача е червен и четиридесет и пет години стигат."

Откажи
Катя
преди 1 седмица

Ами,че той е древен,докога ще излиза на сцена!?

Откажи
Лило
преди 1 седмица

Прост коментар

Откажи
Дани
преди 1 седмица

Какво турне,какви турнета!!???!Това са участия на наши изпълнители пред нашите сънародници!!!! Единствено пред тях!!!Цели 35г никой изпълнител не е пробил на Запад или Америка!!! Просто участия пред сънародници _(българи, цигани и турци от БГ)По времето на социализма е имало турнета (Емил Димитров,Богдана Карадочева, Лили Иванова Грета Ганчева и много други които са пяли пред чужда публика

Откажи
Василев
преди 1 седмица

Голяма новина, няма що...!! Абе вие от станпарт няма ли да почнете да пишете нещо читаво! Аман от глупостите ви!!

Откажи
Янев
преди 1 седмица

На Пенка публикувате лъжите, а на другите ги триете! Нещастници!

Откажи
Вили
преди 1 седмица

Щом иска да се лекува в България а не в САЩ значи не вярва на американските доктори.

Откажи
Питар
преди 1 седмица

Или не може да си плати лечението там

Откажи