Трагедията в Бургас заради любов към ММА боец

Трагедията в Бургас заради любов към ММА боец | StandartNews.com

Трагедията в Бургас, която отне живота на Александра, а дъщеричката й Алиса е в болница, станала заради прочут местен бодигард. Според "Флагман" рускинята Александра се самоубила, защото Пламен Планетата отказвал да официализират любовта си, разкриха нейни съседи. 33-годишната Александра била влюбена до уши в бургаския бодигард. Била готова на секундата да зареже мъжа си Василий Дикарев - уважаван университетски преподавател от Москва.

Планетата обаче се дърпал. Неговите връзки винаги били с богати и красиви жени, обикновено омъжени. Това бил поводът и за последния им скандал - вчера в 17:30 часа на ул."Батак", след който руската красавица се самоуби. Малко след фаталния скок на Александра, Пламен Планетата, който е бивш кечист и ММА боец, бе привикан от служители на Пето РУП-Бургас, за да разпознае трупа. Той дал пълни обяснения пред разследващите.

В същото време съпругът на Александра - Василий, вече е в Бургас. Той е посетил Окръжната болница и се е запознал със състоянието на дъщеря си Алиса. 4-годишното момиченце е с много тежки травми. Василий Дикарев трябва да вземе тежкото решение къде да бъде погребана съпругата му. Той проучва възможността да отведе малката Алиса в Москва.

За момента малката Алиса е в по-добро състояние, но все още с опасност за живота. Лекарите от бургаската болница правят всичко възможно да я спасят. Тя ще остане в Реанимация заради тежките външни и вътрешни поражения, които е получила след падането. Момиченцето е контактно, има подобрение в състоянието й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай