Неделя,

Това ли са новите звезди в "Като две капки вода"

От: Агенция Стандарт -
2328
Това ли са новите звезди в "Като две капки вода"
A
A
A

Маги Халваджиян вече е изготвил списък със звезди, които ще излязат на сцената в предстоящия сезон на "Като две капки вода". Новите имитатори най-вероятно ще са хора, с които той вече е работил в други свои предавания.

Продуцентът обича да върти на екран едни и същи звезди, като сменя единствено техните роли. Едва когато се изявят навсякъде, където е възможно, той започва да се оглежда за нови лица. Рафи Бохосян, Мария Игнатова, Ненчо Илчев, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров са малка част от хората, които той вкарва във всички свои предавания. Ето защо се очаква догодина в „Капките” да покани хора, които още не са били там, но пък вече са се изявили в другото му предаване – „Маскираният певец”, пише HotArena.net.

Един от тях е „лошият брат” от „Братя” – Владимир Михайлов. Той влезе в „Маскираният певец” 3 като Самурая. Актьорът, който е и певец, така добре успя да се прикрие, че никой не го разпознае до момента, в който свали маската си. Отзивите за участието му бяха толкова позитични, че най-вероятно ще получи покана и за „Капките”.

В новия сезон на шоуто може да видим и Госпожицата от „Маскираният певец” – Виктория Георгиева, която стана победител във формата. Тя е любимка на Маги Халваджиян още от 2015-а, когато изгря за първи път в шоуто му „Х Фактор”. В „Капките” обаче все още не се е изявявала. Същото се отнася и за тийнейджърката Крисия, която получи много похвали за актьорските си заложби, криейки се в костюма на „Гъбарко” в „Маскираният певец” тази есен.

Сред звездите в „Капките” 10 със сигурност ще има и поне един представител на поп-фолка. Нищо чудно това да е Илиян Тупалката. Той е артистичен, талантлив, наскоро представи нова песен и му трябва платформа, чрез която да повиши популярността си. В условията на криза той едва ли ще иска кой знае какъв хонорар от продуцента, но има качествата да повтори успеха на Фики, който спечели сезон 8 и финишира втори в сезон 9.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com