Това ли е новият на Мегз?

Дизайнерката празнува Хелоуин в обятията на мускулест мачо

Това ли е новият на Мегз? | StandartNews.com

Мегз като че ли най-после се похвали с новото си гадже. Дизайнерката сподели в социалните мрежи снимка по случай Хелоуин, на която е в обятията на фитнес инструктора си Ванко Георгиев - треньор на редица родни знаменитости, включително Гала и семейството й. Именно заради мускулестия мачо Миглена Каканашева успява да влезе във форма и да се посвети на здравословен начин на живот. 

"При стартирането на работата ми с Мегз доста хора не вярваха, че тя ще тренира повече от седмица, че е доста зле физически, некоординирана... Противно на всички очаквания ще споделя, че не пропуска тренировка, изпълнява абсолютно всичко от моите задания, отговорна и дисциплинирана, спазваща на 100% хранителният режим. През изминалите две седмици, започващи от нулата, тя успя да изгради навик да спортува и да го включи в ежедневието си, което е похвално, повиши някой от физическите си качества, редуцира част от мазнините", похвали я онлайн преди дни инструкторът.

Сега, след като Мегз сподели пикантния празничен кадър в профила си в Инстаграм, последователите на дизайнерката ги интересува само едно - това ли е мистериозното й гадже, която тя упорито крие от известно време.

"Не искам да коментирам личния си живот. За предни връзки съм се хвалила наляво-надясно и нещата в крайна сметка не се получиха. Затова сега мога само да кажа, че съм много щастлива с човека до мен", призна преди няколко седмици Мегз в интервю за столичен всекидневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай