Топ застрахователи уважиха "Амарант България"

Топ застрахователи уважиха "Амарант България" | StandartNews.com

София. Топ застрахователи уважиха стилното парти в Гранд Хотел София по повод 10-годишнината от създаването на ЗБ "Амарант България" ООД. На тържеството присъстваха десетки дългогодишни партньори, управители и мениджъри на застрахователни компании, служители и клиенти на брокера. За да поздравят двамата домакини на вечерта Любомир Модев и Янаки Янакиев, управители и собственици на застрахователен брокер „Амарант България" дойдоха Пламен Ялъмов, председател на Изпълнителния комитет на „Алианц България Холдинг", Коста Чолаков, председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ, Петър Аврамов, председател на УС и изпълнителен директор на „ХДИ Застраховане" АД и Димитър Тонев, изпълнителен директор и член на УС на ЗК „УНИКА" АД и ЗК „УНИКА Живот" АД.

„В тези тежки за правене на бизнес времена „Амарант България" е стабилна компания, която се развива във всяка една от всичките тези 10 години досега, заяви Любомир Модев, собственик и управител на „Амарант България" ООД.
"Днес „Амарант" е един от водещите застрахователи с близо 105 офиса на територията на страната, 20 млн. лв. нетен премиен приход и над 100 000 клиента. Всичко това е постигнато благодарение на нашите професионални бойци, нашите служители", каза на старта на партито Янаки Янакиев, собственик и управител на „Амарант България" ООД .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай