Топ водещ от Би Ти Ви разкри голяма тайна. Цената на успеха

Златимир Йочев с любопитно признание за себе си

Топ водещ от Би Ти Ви разкри голяма тайна. Цената на успеха | StandartNews.com

Упражнения в леглото са сред навиците на едно от най-успешните лица в тв ефира. Златимир Йочев е единственият водещ в България, който е сам в ефир повече от три часа всяка сутрин и според рейтингите, и според зрителите се справя отлично. Ляга си след 12 вечерта и става точно в 4 сутринта.

“Докато целият свят е застинал, моят ден започва на високи обороти. Имам някои привички, които съм си изградил. В момента, в който се събудя, правя едни леки упражнения в леглото. Следващото нещо е да си погледна телефона, това е професионалното изкривяване, но трябва да видя по агенциите дали се е случило нещо ново", казва  водещият на сутрешния блок по bTV.

Повече от 15 години се занимава с телевизия и за него най-спокойното време е, когато е пред камерата.“В студиото влизам със знанията, които съм успял да събера по всички теми, с труда на моите колеги.

Чувствам се спокоен и нищо не може да наруши това", разказва Йочев.Въпреки натоварения си график той успява да намира време за фитнес, плуване и футбол. Обича да си почива, като чете книга, слуша музика и се забавлява със семейството си. Пътуванията са също едно от хобитата му. Последно със съпругата си - водещата от Нова телевизия Марина Цекова, посещават Египет.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай