Топ астролог предупреди! Какво се случва със Земята

Филип Филипов написа дълъг пост в мрежата

Топ астролог предупреди! Какво се случва със Земята | StandartNews.com

Топ астрологът Филип Филипов използва профила си във Фейсбук, за да отправи предупреждение за две изключителни знамения, на които сме свидетели. По думите му ще се активизира значително водната стихия по цялата планета. Ето какво пише той:

ВНИМАНИЕ!!! НЕПТУНОВО ЗАТЪМНЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА СТАЦИОНАРНА ВЕНЕРА КАТО ЗОРНИЦА: Небето отново ни дава съчетание на две изключителни знамения, които ни помагат да бъдем по-будни и адекватни в живота си. На 1.09 започва второто от серия почти ежемесечни Нептунови затъмнения, които ще протичат от лятото на 2023 до началото на 2025.

Те показват, че планетата на Психологията, Висшата Любов, Ангелските чувства, милосърдието, емпатията, Социалното мислене, Водната стихия, Океаните и Моретата, Корабния транспорт, Алкохола, Наркотиците, Отровите, Илюзиите, Измамите, Химията и Химичните вещества... ще навлезе в особен екстремум.

Всичките нейния владения и смислови значения ще реализират събития като изпъкват и подчертават Нептуновите качества, или точно обратното - като потискат качествата на Посейдон.

В този смисъл, веднага става ясно, че Владетелят на океаните не е доволен, че неговият свят на Земята ще започне мащабно да се замърсява с радиоактивна вода от Фукушима. Това събитие започна само няколко седмици след първото Нептуново затъмнение през Август.

Хората едва сега започват да разбират, че Водата е Живо същество - физическо присъствие на Космичната жена в нашата Вселена, и когато някой си позволява да излива 1.5 милиона тона радиоактивна вода в Световния океан, това ще въздейства на всички водни ресурси по цялата Земя, които се ползват от човечеството.

С други думи, в Световния океан, който е символ на Колективното подсъзнание на цялата планета и Астралния свят на Земята и човечеството, ще се влее огромна активна енергия. Това неминуемо ще промени не само екологичните дадености на планетата, но и колективните, и индивидуалните психологични и емоционални процеси на хората.

Възможни са корабни инциденти и проблеми в моретата с мигранти. Масови натравяния с фалшив алкохол или разкриване на далавери с такъв. Проблеми с петролни рафинерии, официално или катастрофично спиране на работата им или нови сериозни избухвания на резервоари на горива, бензиностанции и транспортни системи за газ, петрол и химикали.

На социално ниво, хората ще проявят остра нужда от емпатия, съчувствие и по-висша емоционална интелигентност, защото човечеството все повече осъзнава, че шепа хора си играят със съдбата и ресурсите на цялата планета.

В личен план, хората, които имат Нептун за ключова планета в техните хороскопи, ще получат шанс от космоса да изявят или положителната, или отрицателната страна на Нептуновото затъмнение. Пътят към приспиване в матрицата чрез алкохол, наркотици и илюзии е много лесен, но не е разумен, защото забавя еволюцията на душите.

По принцип жените, които са под цялостно управление на Венера, преживяват странни, необясними и дори мистични емоции в такива моменти. Чувствата или затихват, или се насочват в нова посока, но не по деструктивен, а по градивен начин. Хората на изкуствата могат да използват тези моменти за почивка и тониране на вътрешния им свят.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай