Тони Димитрова с шокиращи разкрития за баща й

Много е тежко положението, призна певицата

Тони Димитрова с шокиращи разкрития за баща й | StandartNews.com

Тони Димитрова с първи подробности за състоянието на баща й. 

"Татко беше много зле наскоро. Направи криза. Два-три дена нито беше ял, нито пил нещо. Случи се точно, когато заминавах за Братислава, но Слава Богу, ситуацията се овладя. Страшно се разстроих, в първия момент не знаех какво да направя. Буквално са му бутали пасирана храна в гърлото… Той има и много големи рани от залежаване. Докторът, с когото сме добри приятели, вече два пъти го връща, много ми помага. Сега ще му обработва раните, защото наистина са огромни", разказа певицата пред "Блиц".

"От 2018-та, когато започна да се губи, е в специален дом за хора с деменция. Татко започна да изчезва, да го намира полицията. С батко, Бог да го прости, още тогава взехме това решение, въпреки че аз много се противях, защото наистина щеше някой ден да изчезне и да го няма.. А аз нямаше как да го заключа и да не излиза никъде. Няколко пъти се случи да го намира полицията и да го води в „Бърза помощ“ с разбит нос в 03:00 ч. през нощта. Наши съседи са ми казвали, че са го виждали в различни часове, а той самият нищо не помнеше", разкри още звездата.

"Много е тежко положението. Той не говори, последният път даже не ме и разпозна. Единственото, което може да се направи, го прави моят приятел, докторът, който не е спрял да се грижи за него. Каквото са ми казали отделно да занеса, съм занесла", сподели Димитрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай