Тони Димитрова с разтърсваща изповед: Обичах чудовище!

Тони Димитрова с разтърсваща изповед: Обичах чудовище! | StandartNews.com

Разтърсваща изповед направи любимата на цяла България певица Тони Димитрова. Тя призна, че е обичала мъж, склонен към насилие. Тони успокои, че самата тя не е била тормозена от въпросния мъж, като за момента реши да запази името му в тайна, но коментира пред почитателите си, че някой ден може би ще събере сили, за да разкаже покъртителната история с най-малки подробности.

Повод за излиянията на Тони станаха зачестилите напоследък случаи на насилие над жени и животни. Изпълнителката на „Ах, морето” винаги е била защитник на онеправданите и не се притеснява да изразява мнението си свободно по всякакви обществено важни въпроси и казуси. Този път естрадната звезда се ужасила от пореден случай на насилие над кученце, което е починало, предаде „Ретро”.

Историята я провокирала да разкаже своя лош спомен.

„Някога обичах един човек. До днес се чудя защо? Синът му доведе едно черно бездомно куче. И го искаше. Подкрепих го. Кучето живееше при тях известно време, не беше научено на нищо и се изпишка няколко пъти в апартамента им. И този, когото обичах, го пребиваше от бой! И тогава разбрах, че обичам чудовище! И всичко свърши още тогава в мен! Някой ден ще разкажа!”, написа Тони Димитрова. Самата тя отглежда в дома си кученце, прибрано от улицата.

В последните няколко години гласовитата бургазлийка отказва да споделя подробности за любовния си живот, след като преживя няколко скандални и драматични раздели. Последната й публична връзка беше с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с когото скъсаха с обиди, а към днешна дата той вече има нова жена до себе си и пребивава в Швейцария.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай